TOP . Nowe . Alfabetycznie . Wykonawcy . Eventy . Poszukiwane . Logowanie
Forum . Wasza poezja . Użytkownicy . głosy . komentarze
rejestracja . odzyskaj hasło

2TM2,3

2TM2,32Tm2,3 - polska grupa muzyczna grająca muzykę rockową z przesłaniem chrześcijańskim (współczesną muzykę chrześcijańską, CCM). Teksty zespołu w większości zostały zaczerpnięte z Biblii.

Nazwa zespołu pochodzi od oznaczenia 3 wersu 2 rozdziału drugiego listu św. Pawła do Tymoteusza dlatego potocznie 2Tm2,3 nazywany jest Tymoteuszem.

Dyskografia:
* Przyjdź (1996)
* 2Tm2,3 (w prasie określana czasem błędnie jako Amen) (1999)
* Pascha 2000 (2000)
* Pascha 2000 Tour (remiksy, 2000)
* Propaganda Dei (koncert akustyczny, 2004)
* 888 (2006)
* dementi (album akustyczny, 2008)
* Koncert w Teatrze (2009)

Albumy

Nie odnotowano

Utwory

Gdy usłyszałem Jego głos jest teledysk jest tekst
Psalm 13 jest teledysk jest tekst
Psalm 130 jest teledysk jest tekst
(c)poezja-spiewana.pl to jedyny w Polsce serwis poezji śpiewanej, aktorskiej, literackiej o charakterze encyklopedycznym.
Nowe zasady dotyczące cookies. Wykorzystujemy pliki cookies w przypadku zgłoszenia braku tekstu czy teledysku danej piosenki. Cookies wykorzystują również współpracujące z nami sieci reklamowe. Pozostałe ciastka po zalogowaniu. Możesz zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki, nie wpłynie to na działanie serwisu. Podziękowania dla serwisu techpedia.pl za CMS i serwer, za wsparcie dla twórców Navtura